Yüksek Tavan Aydınlatma Sistemleri ve Projeleri

Yüksek Tavan Aydınlatma Sistemleri ve Projeleri

TEKNİK BİLGİLER

Teknik bilgilerimizin olduğu PDF'e Buradan ulaşabilirsiniz.

MİLLED AYDINLATMA SİSTEMLERİ VE PROJELERİ

Milled Aydınlatma olarak teknolojik, uzun ömürlü ve sağlıklı aydınlatma ürünlerini kendi bünyemizde tasarlayıp yenilikçi ürünleri takip ediyoruz. Müşteri ve tedarikçilerimizin memnuniyeti için birçok konuyu bünyemizde barındırarak, mühendis ve teknik kadromuz ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi görev edinirken; değişen aydınlatma teknolojisi ile dünya standartlarını yakından takip ediyor ve çağdaş aydınlatma hizmetlerini sizlere sunuyoruz. Sadece tasarım, üretim ve satış yapmıyoruz, müşterilerimizin inşaat projelerinde nerede ve ne tür aydınlatma kullanmaları gerektiğine karar vermelerine yardımcı oluyoruz.

Son dönemde artış gösteren enerji maliyetleri büyük işletmelerin genel giderlerinin de artış göstermesine sebep oldu.

Günümüz aydınlatma teknolojisi LED tabanlı armatürlere büyük oranda geçmiş durumda. Her geçen gün LED armatürü ürünlerimizin teknolojisi kendini yenilemekte ve düşük enerji ile verimlilik değerlerinde artış sağlamaktadır.

Milled, teknik ve görsel kabiliyetlerini bir araya getirerek, sürdürülebilir hizmet için gelişme ve yenilenmeye tutkuyla bağlı bir ekip. Aydınlatma sektöründeki yeni nesil bileşenleri kullanarak üstün kaliteli, inovatif, verimli ürünler ortaya çıkarıyor. Bu sayede müşterilerine maksimum faydayı en uygun maliyetle sunuyor.

Ticari faydanın ilk yatırım maliyetiyle değil, dönemsel sonuçlarla ortaya çıktığının farkında olarak hareket ediyor.

İDEAL FABRİKA AYDINLATMA DÜZENİ OLUŞTURMA

İş alanınızı fabrika aydınlatmasıyla donatırken, ışık türünü ve sayısını doğru belirlemek alan verimliliğinin artmasında büyük rol oynar. Yüksek tavan aydınlatma sistemleri alanınıza uygun seçilmiş LED fabrika aydınlatması çalışma alanının görünürlüğünü, çalışanların güvenliğini ve verimini arttıracaktır.

Alanınız için endüstriyel bir aydınlatma seçimi yapılırken düşük ışık kalitesi göz önünde bulundurulmalıdır. Işık kalitesinin verimsizliği; göz yorgunluğuna, baş ağrısına, fiziki yorgunluğa sebep olabilir. Ayrıca ışıkta titreme de bu gibi olumsuzluklara sebep olabilir. Bu tür olumsuzlukları en aza indirmek için LED fabrika aydınlatması gibi armatürlerin çalışma alanlarına en uygun şekilde yerleştirilmesi gerekir.

TAVAN YÜKSEKLİĞİ

Fabrika aydınlatmanıza karar verirken hangi tip ve kaç adet fabrika aydınlatma armatürüne ihtiyacınız olduğunu belirleyen en büyük etkenlerden biri tesisinizin tavan yüksekliğidir. Tavan yüksekliğinin düşük olduğu görev alanlarında alçak tavan armatürleri tercih edilmelidir. Ancak çoğu fabrika diğer yapılardan daha yüksek tavanlara sahiptir. Alanın ihtiyacı olan lümen değerinin sağlanması için yükseklik ve genişliğin bilinmesi gerekir.

TAVAN YÜKSEKLİĞİ & ARMATÜR SEÇİMİ

Endüstriyel tesislerde yüksek tavan aydınlatma armatürü yerleşimi yapılırken yüksek tavan armatürünün ışık rengini ve yüksek tavan armatürünün sayısını doğru belirlemek aydınlatma verimliliğinin artmasında büyük rol oynar. Alanınıza uygun özel olarak seçilmiş yüksek tavan LED fabrika aydınlatmaları çalışanların güvenliğini ve verimini arttırırken işletmeniz içinde maximum enerji verimliliği sağlar. Yüksek Tavan Led Projektör piyasada bulunan yüksek tavan armatürlerinin hangisinin tesisinize uygun olacağına karar vermek zor olabilir. Bu gibi durumlarda Milled aydınlatma, armatür yerleşimi ve aydınlatma hesaplarını yaparak doğru kararı vermenizde destek olacaktır.

YÜKSEK TAVAN ARMATÜRÜ (UFO)

Alanınızın görünümü ve ferah hissetmek söz konusu olduğunda, tavan yüksekliği önemlidir. Yüksek Tavan Armatürü Led, Tavan yüksekliğinin fazla olduğu görev alanlarının iyi aydınlatılması daha verimli ve üretken bir iş yeri oluşturarak hataların azaltılmasına ve üretimin arttırılmasına yardımcı olur. Alanların eşit aydınlatılması zor olabilir ancak doğru ürün seçimi yapıldığında, işlevsel ve şık olan maksimum konfor sağlanabilir. İyi tasarlanmış, enerji açısından verimli aydınlatma, çalışma alanlarının güvenli ve verimli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamada önemli bir rol oynar.

Yüksek tavanlı bir ticari alan için aydınlatma seçerken, UFO LED yüksek tavan armatürleri enerji tasarrufu, kaliteli ve verimli ışık kaynağı sağlar. Kurulumu kolaydır. UFO LED yüksek tavan aydınlatma ürünlerinin akıllı tasarımı enerji verimliliğinin bir parçasıdır. Yüksek tavan LED lambaları son derece şık tasarımları, uzun ömür ve enerji verimliliği sundukları için geleneksel floresan, indüksiyon veya metal lambalardan daha iyi bir yatırımdır.

Binanıza yüksek tavan aydınlatması kurmak için birçok seçenek varken, LED teknolojisini seçmek size daha düşük maliyetle daha iyi bir deneyim sunacaktır. Eski tip yüksek tavan armatürlerine kıyasla tercih edilen LED yüksek tavan aydınlatmalarının tasarruf ömrü daha fazladır.

Milled yüksek tavan LED aydınlatma armatürü “UFO” watt başına sağladığı 190 lümen verimliliği ile piyasadaki LED yüksek tavan aydınlatma armatürlerinden ayrılıyor.

Milled Yüksek Tavan Armatürü, enerji maliyetlerini düşürmeyi ve özellikle ulaşılması zor, yüksek tavanlı alanlarda, çalışma alanı genelinde daha iyi parlaklık ve homojen aydınlatma sağlamayı amaçlar.

Örneğin; 2000 adet eski tip (2x54) balastlı yüksek tavan armatürü bulunan bir fabrikada piyasadaki yüksek tavan LED armatürü ile en fazla 1400-1600 adet armatür sayısına (130-155 lm/w verimlilik) düşürülebiliyorken, Milled yüksek tavan aydınlatma armatürü ile 1080 bandında (190lm/w) çekmeyi başarabilmekteyiz.

AVANTAJ

  • Proje aydınlatma yatırım maliyetlerinde %50 oranında azalma
  • Karbon salınımı oranlarını optimum düzeyde azalma
  • Alüminyum soğutucu gövde
  • Halojen armatürlere göre 3x daha fazla kullanım ömrü (50bin saat)
  • IP68 driver
  • Opsiyonel 3 farklı açı 60° 90° 120°
  • 70-200W

YÜKSEK TAVAN ARMATÜRÜ LED FİYATLARI

Yüksek tavan LED armatür fiyatlarını etkileyen çok sayıda faktör bulunuyor. Bu nedenle yüksek tavan aydınlatma armatürleri fiyatlarında net bir rakamdan söz etmek yanıltıcı olabilir. Yüksek tavan armatürü fiyatları görev alanının büyüklüğü, kullanılacak armatür şekli ve sayısı gibi unsurlar fiyat değişikliğine sebep olur.

Kullanılacak en uygun aydınlatma armatürleri ve fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TR EN RU
×